REDOVISNINGSKONSULT TILL MORETIME BUSINESS PARTNER

Har du några års erfarenhet av redovisning, har du självständigt utfört bokslut/årsredovisning? Har du förmågan att leda egna projekt? Är du nyfiken på att utvecklas vidare som konsult i ett dynamiskt företag? Värdesätter du som vi noggrannhet, samarbete och förbättringar? Då är det kanske du som blir vår nya redovisningskonsult?

ROLLEN

Moretime söker nu en erfaren redovisningsekonom, där kommer du att ingå i gruppen som arbetar med små och medelstora företag. Uppdrag kan innebära att man arbetar ute hos kund, eller på kontoret hos Moretime.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Skattedeklarationer
  • Rapportering till kund och löpande kundkontakt
  • Månads-, periods- och årsbokslut (inkl. årsredovisning och inkomstdeklaration)
  • Granskning, analys och utredning av redovisningsdata
  • Implementering av nya uppdrag

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen som redovisningsekonom på Moretime tror vi att du har 3-5 års erfarenhet av arbete inom redovisning. Du arbetar naturligtvis självständigt och är trygg med att hantera de vanligaste redovisningsfrågorna. Det är meriterande om du är Auktoriserad Redovisningsekonom enligt FAR.

Vi ser gärna att du är initiativrik och handlingsinriktad, och att du är bekväm i konsultrollen. Du är van vid att arbeta mot deadlines och kan strukturera och planera ditt arbete. Vidare är du är ordningsam och noggrann samtidigt som du kan vara flexibel och lyhörd. Du har förmågan att leda egna projekt, har lätt att samarbeta med nya människor och ger ett glatt och positivt intryck. Vidare ser vi gärna att du är analytisk, att du är en god problemlösare och att du snabbt kan tolka de arbetsuppgifter som ligger framför dig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av projektledning och kundansvar.

Du har minst eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning. Du uttrycker dig klart och tydligt, både muntligt och skriftligt, på svenska. Engelska är meriterande. Gällande IT kunskaper så är du van att hantera MS Office och specifikt Excel. Har du kunskaper i mer än ett redovisningssystem så är detta meriterande.

För rätt person erbjuder Moretime en arbetsplats med engagerade och motiverade medarbetare i en innovativ miljö där möjlighet finns att utvecklas och få mer ansvar i rollen som redovisningsekonom. Moretimes lokaler ligger i ljusa och moderna lokaler centralt i Stockholm.

ANSÖKAN

Välkommen att maila in din ansökan till carina.dahl@moretime.se.  Vi hanterar inkommande ansökningar löpande. Tillträde är så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Carina Dahl på +46 76 000 30 70.